Naadloze polyurea foamcoating voor meubels

 

Foam coating wordt met name toegepast in de meubel-, medische, orthopedische industrie. De foam coating van BUSA, oftewel zachtschuim coating, is bedoeld als decoratieve en functionele coating waarbij de karakteristieken van de ondergrond voelbaar blijven. Een foam coating kan dienen als afwerkinglaag, maar ook als vloeistofbestendige tussenlaag.   

Eenvoudig te reinigen  

Een foam coating van BUSA is eenvoudig te reinigen en onder andere geschikt voor toepassingen buiten en in de omgeving van water. Foam coating is zeer sterk, naadloos, vloeistofdicht, onderhoudsvriendelijk en verkrijgbaar in diverse kleurmogelijkheden.  

Enkele voorbeelden hiervan zijn  

soft-ligbaden, outdoor meubelen, luxe strandbedden, matrassen en hockers geluidsdempende werkplek afscheiders     

Naadloos bekleden  

Voor het naadloos bekleden van meubels heeft BUSA een flexibele foam coating op basis van polyurea. Dit type foam coating is slijtvast en zowel voor binnen als buiten geschikt. De coating vormt als het ware een soepele huid voor het meubel met een zachte touche.    

De laagdikte waarin deze coatings worden toegepast is afhankelijk van de toepassing en het type schuim. De softcoats van BUSA onderscheiden zich ondermeer door hun souplesse en high resilience.   

Tegenwoordig worden steeds meer combinaties gemaakt met hard- en zachtschuim in combinatie met BUSA soft polyurea coatings. 

 
Opbellen
Info